Cupa ”Pescarul Vesel” editia a IV -a

Duminica 14 Aprilie 2019 pe Balta ”Beton Construct” a avut loc cea de a IV-a editie a Cupei ”Pescarul Vesel” Alesdean Organizat de Primaria Orasului Alesd prin Centrul National de Informare si Promovare Turistica Alesd. Concursul a fost impartit de aceasta data in doua grupe de varsta copii pana la 18 ani si adulti .
Desi la inceputul zilei vremea nu era foarte incurajatoare, s-a dovedit a fi o zi frumoasa pentru pescuit, relaxare si pentru socializare.
Adunarea pe balta, a adultiilor a inceput la 7:30, dupa care a urmat tragerea la sorti a standurilor, pregatirea nadei si a unditelor, nadirea/ momirea pestelui iar la ora 9:00 s-a dat startul mansei de pescuit care a durat 5 ore.
Copiii au avut o mansa mai scurta, de 3 ore, de la 11:00 la 14:00 urmata de cantarirea si eliberarea pestelui iar mai apoi premierea castigatorilor si masa pescareasca.
Dorim sa multumim in mod special colegilor din Primaria Alesd si in primul rand d-lui Primar Ioan Todoca, cel care a sustinut de fiecare data astfel de initiative, celor doi voluntari care si-au adus aportul la bunul mers al evenimentului : Robi Seres si Cristi Malita, maestrului bucatar Claudiu Titis si a echipei de la Cantina Primariei.
Sponsori ai evenimentului :
Primaria Orasului Alesd – oraganizare eveniment si masa pescaresca;
d-lui Ile Gavril – ”Beton Construct” – au pus la dispozitie in mod gratuit cele 2 balti pentru pescuit ;
d-lui Florin Sala de la Pastravaria Magesti , a sponsorizat pestele pentru ciorba de peste ;
d-lui Ciprian Tiplea – ”Fish Baits” Oradea pentru premiile oferite castigatorilor, constand in diferite momeli de pescuit .

Ne revedem la urmatoarea editie !

Cupa ”Pescarul Vesel” Alesdean — editia a IV — a

Lasă un răspuns

www.inforegio.ro
Translate »