Primăria Orașului Aleșd, împreună cu Holcim România, a inaugurat joi, 16.05.2019, începând cu ora 11:00, în sala sportivă din incinta Arenei Sportive Aleșd.

A avut loc o partidă de fotbal, care s-a jucat între echipa de fotbal a Holcim SA România și echipa de fotbal a Primăriei Orașului Aleșd.

Imediat după deschiderea programului, domnul Primar TODOCA Ioan a ținut un discurs, urmat de Directorul fabricii de ciment Holcim SA România și de alte persoane din conducerea Holcim SA.

În momentele următoare, binecunoscutul împătimit al fotbalului Ciprian Fogarasi, care astăzi a jucat rolul de arbitru de centru, a dat fluierul de start al partidei dintre cele două echipe menționate mai sus. Partida a fost frumoasă, palpitantă, scorul a fost strâns, la pauză echipa Primăriei Orașului Aleșd conducând cu 2-1. În a doua parte a jocului echipa SC Holcim SA România a reusit să egaleze și chiar să preia conducerea pentru câteva minute. Partida s-a încheiat indecis, cu un scor de 4-4. Au urmat golurile de departajare, de la 7m, dar nici acestea nu au reușit să departajeze cele două echipe, scorul final, după loviturile de departajare, fiind de 9-9.

Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în buna desfășurare a evenimentului și mai ales echipei de la SC Holcim SA România, pentru sponsorizarea făcută pentru ca sala de sport să poată fi reabilitată.

Inaugurare salii de sport de la Arena Sportiva

Lasă un răspuns

www.inforegio.ro
Translate »