Primaria Orasului Alesd impreuna cu Holcim Romania, a inaugurat Joi, 24 Mai 2018 , incepand cu ora 15:00, Pista de Atletism, din incinta Arenei Sportive Alesd.
Au avut loc competitii sportive de atletism si fotbal, la care au participat aproximativ 500 de copii si elevi din cadrul Colegiului Tehnic Al. Roman si Liceul Teoretic Ct. Serban din Alesd.
Probele sportive de atletism au constat in alergare pe distanta de 100m, 200m, 400m, 600m, 800m, 1000m.
Imediat dupa deschiderea programului, d-nul Primar TODOCA Ioan a tinut un discurs, urmat de Directorul fabricii de ciment, Holcim Alesd, d-nul Ignacio Arroyo.
In momentele urmatoare, bine cunoscutul prezentator, sportiv si om de televiziune, Victor Mihalcea a dat startul competitiilor sportive. Astfel primii care au luat startul au fost copiii din clasele 0 – II care au alergat pe distanta de 100 m. Au urmat cei din clasele III-IV , pe distanta de 200m.
Urmatorul moment a fost debutul meciului amical dintre Primaria Orasului Alesd si Holcim Alesd, incheiat cu scorul de 2-1, in favoarea Primariei din Alesd.
S-a continuat cu alergarea celor din clasele V-VI pe distanta de 400m , cei din clasele VII-VIII pe distanta de 600m, cei din clasele IX-X pe distnata de 800m iar cei din clasele XI-XII, pe distanta de 1000m.
La final, in jurul orei 18:00 a avut loc premierea castigatorilor si pozele de grup.
Atat copiii cat si parintii prezenti la inaugurare s-au bucurat de vreme frumoasa, atmosfera placuta si competitii pe masura.
Le multumim tuturor celor care s-au implicat in buna desfasurare a evenimentului si mai ales copiilor pentru deschiderea lor pentru sport si pentru o viata sanatoasa.

Inaugurarea pistei de atletism de la Arena Sportiva din Alesd

Lasă un răspuns

www.inforegio.ro
Translate »