Memoria Locului
Joi 09 Mai 2019 a avut loc a doua parte a Zilelor de Cultura Alesdene organizate de catre Biblioteca ”O. Goga” din Alesd in parteneriat cu Primaria Orasului Alesd, si Centrul National de Informare si Promovare Turistica Alesd.
Sub egida ”Memoria Locului” a fost omagiat domnul Prof. Universitar dr. Florian Bercea – dascal eminent, maestru desavarsit al finantelor, un model de viata si cariera profesionala, ministru, ambasador, presedinte Asirom , vicepresedinte al Curtii de Conturi, dar cel mai important UN MARE ALESDEAN .
La finalul evenimentului Primarul Orasului Alesd , dl. Ioan Todoca i-a inmanat domnului profesor Florian Bercea , o diploma de excelenta pentru intreaga activitate , o trilogie a intregitorilor Romaniei : Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza si Regele Ferdinand I , iar Biblioteca ”O. Goga” din Alesd prin doamna Geta Ardelean, i-a inmanat o placheta omagiala .
Multumim domnule profesor pentru tot ceea ce ati facut de-a lungul carierei, pentru orasul Alesd si intreaga comunitate !

Zile de cultura la Alesd — Memoria locului

Lasă un răspuns

www.inforegio.ro
Translate »