Sambata 20 Iulie 2019 , in noua parcare de langa Strandul Termal Alesd, a avut loc prima editie a Festivalului Berii din Alesd Organizat de Primaria Orasului Alesd prin Centrul National de Informare si Promovare Turistica Alesd, impreuna cu JMP Events.
Evenimentul s-a desfasurat in intervalul orar 15:00 – 23:00 si a avut ca protagonisti trupe de muzica locale : FRIENDS, Prefix, Haiducii BH, Jessie Banes precum si renumitii DJ Jonnessey si ANER de la KISS FM.
A fost o atmosfera deosebita , multa voie buna si concursuri cu premii : concursul de baut bere – castigat de ” inegalabilul Costel ” cu 22,8 secunde 2 halbe de bere , iar concursul Miss Alesd – Festivalul Berii 2019 a fost castigat de catre Roxana Pavel- de 18 ani din Pestis.
Alaturi de noi i-am avut ca parteneri pe Strandul Termal Alesd si Salubri SA Alesd , iar parteneri media : bihorstiri.ro, Radio Transilvania, AlesdOnline, Alesd Info, Zi de Alesd si Turism Alesd.
Le aducem multumiri Politiei Orasului Alesd, Jandarmeriei Bihor – Grupa Alesd si voluntarilor implicati in acest eveniment .

Ne revedem la editia urmatoare !

Petrecere — Festivalul Berii 2019

Lasă un răspuns

www.inforegio.ro
Translate »