În perioada 28.05-01.06.2019, Clubul Copiilor Aleșd, Colegiul Tehnic ”Alexandru Roman” și Liceul Teoretic ”C-tin Șerban”, împreună cu prietenii săi de la C.N.I.P.T. Aleșd au organizat o serie de manifestări cultural-artistice și sportive prelejuite de Ziua Internațională a Copiilor după cum urmează:

Marți 28.05.2019 – Cupa Tenis de Câmp pentru copii între 9-14 ani; miercuri 29.05.2019, orele 13:00 – Expoziție cu lucrări și desene realizate de cercurile științifico-tehnice (concursul Interjudețean ”Micul Constructor Ecologist” — ediția a II a); orele 15:00 – Cupa Tenis de Masă.

C.N.I.P.T. Aleșd a participat, joi, 30.05.2019, la invitația Clubului Copiilor din Aleșd, la activitățile sportive, distractive și cultural-artistice care s-au desfășuat în ziua respectivă, după cum urmează: Cros (prescolari si clasele I-II, III-IV, V-VIII), Triciclete (prescolari), Biciclete/Role, jocuri cu cercul si desene, care, din cauza ploii torențiale au fost făcute pe hârtie în sălile de clasă și nu pe asfalt, așa cum este tradiția. În urma festivității de premiere, copiii au primit de la profesorii lor diplome și cadouri.
Spectacolul Artistic a avut loc sâmbătă 01.06.2019 și au participat alături de noi, începând de la ora 17:00 cu DJ Jocuri Funny – animație la scenă, mascote și picturi pe față, Gradinita Holcim, grupul vocal ”Ștrumfii”, solistele Maya Bona și Ilinca Tanc, grupul vocal ”Piticii”, Ansamblul ”Cetatea Șoimii” din Peștiș, Școala de Dans ”Magia Dansului” condusă de Clara Șchiop, Trupa ”Friends”, Ansamblul ”Datina” din Aleșd, Școala de Dans ”Metaphoric” condusă de Adela Merca, Larisa Oneț și Lino Golden.

Prezentatori au fost Victor Mihalcea, Carla Todos și Denis Filip.

Sponsori ai evenimentului : Primaria Orasului Alesd si Holcim Romania.

 

Manifestari dedicate Zilei Internaționale a Copilului

Lasă un răspuns

www.inforegio.ro
Translate »