Primaria Orasului Alesd in colaborare cu Salubri SA Alesd , Strand Alesd si cele doua scoli din oras: Liceul Teoretic ” Constantin Serban ” si Colegiul Tehnic ”Alexandru Roman ” au participat la cel mai mare si important eveniment de voluntariat, organizat la nivel mondial in peste 150 de tari de pe toate continentele .
Pe teritoriul orasului Alesd, au fost igienizate 6 zone dupa cum urmeaza:
-Liceul Teoretic ”Constantin Serban” – profesor coordonator Cazan Anca – 2 zone : Pista de biciclete Alesd-Tinaud si Parcul din Tinaud. In cadrul grupului au fost 13 cadre didactice si 45 de elevi care au adunat 40 de saci cu deseuri reciclabile.
-Colegiul Tehnic ”Alexandru Roman” – profesor coordonator Szabo Eva – 4 zone : Valea Morii – Pestis ,de la ultima casa pana la Satul de Vacanta, iar pe Valea de Sinteu – Pestis, de la ultima casa pana la Cetatea Piatra Soimului, parcurile din Alesd si Curtea si imprejurimile scolii. In cadrul grupului au fost 33 de cadre didactice si 110 elevi care au adunat 48 de saci cu deseuri reciclabile.
-Prmaria Alesd impreuna cu Salubri Alesd ,coordonatori de proiect Pantea Bogdan , Bica Ciprian si Faur Cristian – au avut reprezentanti in toate grupurile mai sus mentionate si au strans suplimentar din alte 2 zone : zona Strandului Termal Alesd si zona Targului de animale peste 20 de saci deseuri reciclabile.
Ca o concluzie , pe raza Orasului Alesd am avut aproximativ 215 voluntari din care 60 de adulti si 155 copii si s-au strans 108 saci de deseuri reciclabile.
Primaria Alesd a pus la dispozitia voluntarilor manusi, saci menajeri, flacoane de apa , microbuse pentru transport in zonele mai indepartate si un punct mobil de asistenta medicala in caz de nevoie.
Salubri SA Alesd a pus la dispozitie atat voluntari cat si masina care a colectat toate mormanele de saci cu deseuri reciclabile.
Le multumim si ii felicitam pe toti cei care s-au implicat in acest proiect de voluntariat !
Let’s Do It Romania ! – Let’s Do It Alesd !

Let’s Do It Romania! — Let’s Do It Alesd!

Lasă un răspuns

www.inforegio.ro
Translate »