A căzut cortina pestea cea de-a II-a ediție a Zilei cetății Piatra Șoimului din Peștiș — ”Cetatea de legendă”. Mulți oameni au participat la sărbătoarea care s-a întins pe parcursul după-amiezei de duminică 20 octombrie 2019.

Primăria Orașului Aleșd, prin intermediul CNIPT Aleșd, în colaborare cu Asociația Orion ”Choose to be a Star”, alături de Liceul Teoretic ”Constantin Șerban” și Colegiul Tehnic ”Al. Roman” a organizat duminică 20.10. 2019, începând cu ora 12:00, a II – a ediție a Zilei Cetății Piatra Șoimului ”Cetate de legendă”.

Programul ”Cetății de legendă” a cuprins, printre altele: tir cu arcul, vânătoare de comori, cross-ul cetății intitulat ”Alergăm pentru Karolina”, o prezentare de costume populare/medievale, un concurs de desen, care va avea ca tematică ”Cetatea Piatra Șoimului”, un tur ghidat al cetății, momente cultural artistice, precum și o prezentare cu vânzare a produselor tradiționale și de artizanat local.

Ziua petrecută la poalele Cetății medievale din Peștiș s-a încheiat cu o proiecție de film în aer liber și cu o masă comună care a inclus, pe lângă gulyas și vin fiert, multă voie bună.

Cetatea de legenda

Lasă un răspuns

www.inforegio.ro
Translate »