Duminică, 13.05.2018, a avut loc cupa ”Pescarul Vesel” aleșdean — ediția a II a. Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului Aleșd prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică.

La acest eveniment s-au înscris 35 de persoane din care doar 28 de persoane au fost prezente duminică la concursul de pescuit. Concursul s-a desfășurat pe o perioadă de șase ore, în două manșe a câte trei ore fiecare, cu o pauză de jumătate de oră la sfârșitul primei manșe.

Fluierul de început al primei manșe s-a dat la ora 10 după ce s-a făcut prezența, s-au stabilit regulile și locul pe care îl va ocupa fiecare pescar în parte. La pauza dintre manșe s-a cântărit peștele prins și s-au făcut clasamentele provizorii. Tot atunci s-a stabilit și care a fost cea mai mare captură a concursului.

La finalul zilei de concurs s-a cântărit cantitatea de pește prinsă în timpul manșei a doua, s-au stabilit câștigătorii, care au primit diplome, cupe și medalii. Ceilalți participanți au primit și ei diplome de participare. S-au mai dat diplome pentru cea mai mare captură, cel mai tânăr pescar și cel mai vârstnic pescar. Ziua s-a încheiat în jurul unei ciorbe de pește și a unui pește prăjit cu mămăligă.

Pescarul vesel alesdean

Lasă un răspuns

www.inforegio.ro
Translate »