Arena Sportivă a Orașului Aleșd

În perioada 31 AUGUST – 01 SEPTEMBRIE 2019, sâmbătă și duminică, se vor desfăşura, în Orașul Aleșd, manifestările prilejuite de cea de-a XIX – a ediţie a ZILELOR ORAȘULUI ALEȘD! PRIMĂRIA și CONSILIUL LOCAL al ORAȘULUI ALEȘD, prin intermediul CENTRULUI NAȚIONAL DE PROMOVARE ȘI INFORMARE TURISTICĂ ALEȘD propun tuturor locuitorilor şi nu numai, un evenimen încărcat de voie bună, distracţie, concursuri sportive şi concerte în fiecare seară.

În perioada 31 AUGUST – 01 SEPTEMBRIE 2019, sâmbătă și duminică, se vor desfășura manifestările prilejuite de ZILELE ORAȘULUI ALEȘD! Două zile pline de activităţi recreative, distracţie, sport, concerte şi momente pentru întreaga familie, asta ca să enumerăm doar câteva din surprizele care vor avea loc la sărbătoarea orașului de pe malul Crișului Repede!

Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare şi frumos parc de distracţii, iar pentru părinţi organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi, grătare încinse la maxim şi stropite cu bere rece din belşug. Dulciurile vor avea și ele loc de cinste prin prezența produselor de genul: kurtos kalacs (cozonac secuies), produse de patiserie cofetărie, răcoritoare și înghețată.

Vă promitem un week-end plin de distracție!

Intrarea la Arena Sportivă este liberă pentru toţi cei ce doresc să petreacă câteva ore de relaxare şi divertisment!

Zilele Orașului Aleșd – ediția a XIX – a – 31.08 – 01.09.2019

Lasă un răspuns

www.inforegio.ro
Translate »